retro,metro vagy über?

2009.09.24. 15:00

 hétfőn sikerült kifognom a legszarabb munkát, a szalag melletti pakolást :( viszont szerencsémre oda küldték az egyik csajt besegíteni, és tök jót dumáltunk! El is reppenet a 12 óra :D igazából előszőr csak "kostolgattuk" egymást, mármint oda-vissza ment a kérdezősködés mindenféléről, de főleg (nem is értem miért) a párkapcsolatról :)

 hát mit is mondjak, meglepett... mondta, h most nincs pasija, és nem is szeretne egyhamar, mert nem fogja "feladni" az ő női függetlenségét egy pasi miatt se... ő élni akar, élvezni az életet, minél több mindent kirpobálni, megélni, flörtölgetni... aztán majd ha megtalálja a nagy igazit, akiért "megéri" lemondani a nagy szabadságáról, akkor majd pasizik vele... hmmm. Mondta, hogy most még szexre se vágyik, semmi testi kontaktusra, hanem csak a lány barátaival akar menni mindenfelé, és élvezni ahogy a pasik körül zsongják. Régen tökre konzervatívan nevelték, alkoholt szinte egyáltalán nem ivott, nem is nagyon volt pasija, aztán miután felkerült Bpre, az egyetemre, azóta kezdi felfedezni, h mik vannak még a "nagy életben"...azóta már be is rugott, meg már meg is volt neki az első pár kaland...

 kérdezte, h nekem milyen csajok jönnek be, meg én is őt. Mondta, hogy neki nagyon fontos a külső, és ha nem néz ki jól a pasija, akkor "Lapát" :) megha elkezdenek járni, és pár héten belül nem alakul ki a szerelem, akkor is lapát... mondta, hogy neki nem jönnek be a metroszexuálisok, hanem a retroszexuálisokra bukik :) na, és én meg vidéki révén nem tudtam erre mit mondani, azt se tudtam kik, mik ezek az emberek, aztán kérdezésködtem tőle, meg internet természetesen és hát íme (csak hogy ti is okosak legyetek mostmár):

  • metroszexuális: nagyvárosban élő többnyire egyedülálló férfi, sokat törődik a külsejével (de nem feltétlenül homoszexuális). Hajuk színét szívesen változtatják akár havonta, nagyon sok pénzt áldoznak a kozmetikusra, fodrászra, plasztikai sebészre. Rendkívül fontos a külső megjelenés, a csinos - kellemes küllem, a tükör nélkül elképzelhetetlen az életük. pl. David Beckham

  • retroszexuális:telve vannak férfiúi önbecsüléssel, akik nem igazán törődnek a külsejükkel, megnövesztik a szakállukat, a hajukat... egyszóavl az egész testük tiszta szőr. Sokszor úgy gondolják, a tisztálkodás, a kellemes külcsíny elveszi a férfias jellegét a megjelenésüknek. Az udvarlás nem kenyerük, azt gondolják a széptevés helyett az őszinte, nyílt, direkt viselkedés a legeredményesebb a nők meghódításában. Fontos számukra a szabadságélmény, a haverokkal történő kiruccanás, italozás, sport, nagy kilengések (nők nélkül), nem ritka, hogy bár szereti és hűséges a párjához, de néha férfiúi önbecsülése érdekében képes megalázni mások előtt a társát. A nőket, bár szereti, de kissé alacsonyabb rendűnek ítéli meg, ezzel is felmagasztalva önmagát. pl. Tom Selleck - Magnum

  • überszexuális: a merto és retro keveréke, a XXI. sz. új férfi típusa, vagyis mind2 típusból kiveszi a jó tulajdonásgokat. A „szépfiú” szindróma, hogy mindenáron megfeleljen a környezetnek, és hogy nárcizmusát kielégítse mélyen elrejtette a maszkulin tulajdonságokat, amelyet azonban a nők igényeltek, igényelnek. Hisz a nő a férfiban a férfit kívánja. De a férfi, ha túlságosan konformista, megváltozhat abban, hogy feladja férfias karakterét.Van egyéni stílusa, amely állandó, divatirányzatoktól mentes. Jótékony közéleti szereplést vállal, nem csupán a saját karrierét kívánja építeni. A tradicionális férfitulajdonságok - becsületesség, karakteres személyiség, őszinteség, erő - szerencsésen ötvöződik a pozitív nőies tulajdonságokkal - kommunikatív, együttműködő, gondoskodó. E férfitípus számára nagyon fontos a szenvedély és szenvedélyesség az élet minden területén minőségre és következetességre törekszik. Nem akar mindenáron megfelelni a nőnek, de abszolút biztonságot ad. Vonzódik a régi tradicionális férfieszményhez, de nem fukarkodik az érzelmek kimutatásával sem. Mindig fontos számára az intimitás. Színes, változatos, kreatív és a nő számára fontos elemekkel ruházza fel az együttléteket.


 a mai kérdés: Te hová tartozol? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://leesettegykisteszta.blog.hu/api/trackback/id/tr111398122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EXplorer · http://kecskemeten.hu 2009.09.24. 18:19:45

hát, izé, soha nem szerettem az ilyen beskatulyázós dolgokat...
te melyik vagy GBR ? :)
én nem tom :)

tommm 2009.09.24. 22:34:35

tom, nemtom, én sem szeretem a skatulyát

scoutin 2009.09.24. 22:36:02

@EXplorer: szerintem, kedves Exp barátom, Te leginkább üüüberszexuális vagy =) De GBR is =)

scoutin 2009.09.24. 22:37:39

csak GBR máshogy :P
Tommm meg ..hmm :)

GBR 2009.09.25. 20:30:08

sztem ebben azér tvan vmi. Mármint olyan ez, mint amikor rámondod egy épületre, hogy szeccessziós, vagy barokk.. nyilván azok is valamennyire különböznek, de sok a közös, és főbb elemeiben be lehet vmit skatulyázni.

Timm, Te hyperszexuális vagy :))) bár még olyan nincs is :P

papírzsebkendő 2009.10.04. 11:24:44

Sziasztok!

Nem tudom lehet- e hozzászólni, de én tuti überszexuális vagyok... :)

GBR 2009.10.04. 11:29:47

@papírzsebkendő: ohh, hi, papírzsebkendő! how are you?
süti beállítások módosítása