mi a jó fészkes fene???

Címkék: fail faszcsy donno...

2010.03.02. 22:56

 Az utóbbi pár hétben találkoztam a Coca Cola cég új reklámjával. Amit biztosan láttatok már, mert sok helyen kint van, de azt hiszem csak ilyen multireklám formátumban... Íme:

 

 Valamiképp mindig idegesít... bármikor meglátom 2 dolgon kezdek el gondolkodni: vajon mi a jó büdös bánatot akar mondani nekem a Coca Cola? másrészt, hogy a jól menő Coca Cola most komolyan képes megengedni magának egy ilyen grafikailag szar és általános szépérzéket is zavaró reklámot?!

 Nem értem az összefüggést a szlogen (Minden nap okot a derűre) és a kép között? Mi a rákon nevet a két gyerek? És az anyuka? Sőt, a srácgyerek nem is nevet, hanem inkább meglepődik a kiscsaj idétlen fején... másrészt miért kellett egy photoshoppal összeollózott képet felválllania a cégnek... nem volt pénz egy normális beállítást lefotózni? Egyszerűen szánalma,s hogy az asztalon lévő Cola le akar fordulni az asztalról, mert teljesen más nézőpontból fényképezték, mint az asztalt... nem beszélve az asztal fölé odavágott alakokról... nem értem hogyan adhatta ehhez az amatőr és béna plakáthoz a nevét a Coca Cola? Hol vannak a Coca Colás motívumok? A kamion? A télapó, a mosolygós egyetemisták, a jó csajok? Tényleg miért? Másrészt mégis miről akar meggyőzni? Hogy Cocájéknál nem megy jól a biznisz és ki kellett rugni a régi marketing managert?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leesettegykisteszta.blog.hu/api/trackback/id/tr381804429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tommm 2010.03.03. 22:18:33

egy munkatársam azt mondta, hogy a coca cola marketing stratégiája annyi, hogy ha nem megy annyira a cucc, akkor addig reklámozzák amíg újra nem megy.

amúgy a plakát télleg hányás, nemtom...ennyire nem lehetnek süsük, csak nem nekünk szól talán.

tommm 2010.03.04. 15:46:04

nah, megnéztem ma élőben a plakátot magamnak és szarabb mint hittem:D
süti beállítások módosítása